beats by dre cheap

Još jedno pismo osuđeno da zauvijek ostane neuručeno

Uzela sam nalivpero u ruke nakon toliko dugo vremena, znam to jer se tinta u njemu osušila. Namjeravala sam pisati tekst koji mi je na umu danima već. Volim pisati uz muziku, pa sam pustila soundtrack iz filma Goodbye Lenin, uvijek me nekako inspiriše, ali te note su me podsjetile na tebe, kao što me uvijek i podsjete. Dok ih slušam kao da ispred sebe gledam tebe kako zauvijek odlaziš... Svaki put.
Nakon nekoliko suza, kojih mi ni nakon dvije godine od tvoje smrti ne ponestaje, ovaj put nemam snage za osmijeh. Iako se svaki put nakon suza nekako natjeram na osmijeh, u slučaju da me odnekud vidiš, da me ne vidiš uplakanu.
Lagani zvuci klavira mi paraju dušu, grlo i oči, zajedno sa tvojim glasom kojeg još uvijek mogu zamisliti u glavi, i tvojim likom kojeg još uvijek mogu vidjeti kad zatvorim oči.
Kao da je prošlo pet dana od našeg posljednjeg susreta, a ne dvadeset i jedan mjesec koji se nastavlja nizati jedan za drugim, dok te oblaci odvlače sve dalje i dalje u beskraj.
O, gdje si sad? Jesi li sa anđelima u visinama?
Vidiš li me?
Sjećaš li me se?
Toliko toga ti imam reći, što nemam snage napisati i suočiti se s tim.
I, znaš, svaki put kad sretnem tvoju curu, obradujem se kao malo dijete. Kad vidim nju kao da sam vidjela pola tebe.
Društvo se raspalo, rijetko kad da te ko spomene, a ja, ja ne uspijevam da te stjeram u kut svoga uma, iako to ponekad poželim makar na jedan dan. Tako jako me boli to što si otišao...ništa manje nego tog šesnaestog oktobra pretprošle godine.
Pišem ti ova pisma, koja nikad nećeš moći pročitati, i čini se sumanuto, ali bude mi malo lakše kad već nemam sa kim ponekad pričati o tebi i iznova prepričavati naš zadnji susret. Tako te čuvam od zaborava, da znaš da neko još uvijek misli na tebe i nekome još uvijek jako nedostaješ. Kako mi samo nedostaješ...
O, gdje li si sad, moj pali anđele?
Jesi li nasmijan?


P.S. Kako bi mi sad godio samo jedan bratski poljubac u čelo...

Moje skrovište
http://melancholy.blogger.ba
09/07/2015 00:50